Sign up for our newsletter

Sign up to our newsletter and receive a 10% discount. Be the first to know about sales, new product launches and updates.

Subscribe
  • Lorem ipsum

Amor vincit omnia - Liefde overwint alles

14 Feb 2021
by Marissa Eykenloof

Als een steen van liefde is Rozekwarts een krachtig kristal voor iedereen die meer liefde in zijn leven wil brengen. De eigenschappen van het Rozekwarts is verbonden met het hart, het centrum van liefde. Door je hart te openen en te helen, begeleiden de helende eigenschappen van het Rozekwarts je om diepgaande relaties aan te gaan en liefde voor jezelf en de mensen om je heen te omarmen.

 

Rozekwarts wordt over de gehele wereld gevonden waarbij de meeste vondsten in Madagaskar en Brazilië wordt gedaan. Maar ook in Amerika, Duitsland en India komen Rozekwartsen voor.

 

rozenkwarts sieraden

 

Rozekwarts

Onvoorwaardelijke Liefde - Heelt het hart​ – Vriendschap

 

Rozekwarts is de liefdes steen, goddelijke liefde, zelfliefde, romantische liefde intieme liefde, de steen vergroot alle gebieden van het hart. Dit roze kristal straalt van tederheid en vrede. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.

De voedende energie roept gevoel van zelfacceptatie op. Het kan ervoor zorgen dat je je openstelt voor nieuwe liefde en romantiek, maar het kan ook verzachtend werken bij liefdesverdriet. Rozekwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid.  

De steen versterkt de banden van platonische liefde, brengt harmonie en geeft relaties een boost. Gebruik hem om emotionele evenwicht te vinden in tijden van verandering en om onderdrukte of gekwetste emoties op te ruimen. Hij opent en zuivert het hart op zachte wijze. Rozekwarts kan de sensualiteit vergroten. De Rozekwarts kan je weer in contact brengen met dat zachte gevoel. Door de vaak harde, materialistische sfeer van onze maatschappij waarin we leven verharden we de Rozekwarts kan je helpen weer terug te komen bij jouw werkelijke gevoel.

 

 

Rozekwarts voor kinderen

Vriendschap – veiligheid – moedig

De Rozekwart is ook voor kinderen een passende steen. De steen is ook en goede vriend voor kinderen: hij troost ze wanneer ze verdrietig zijn en vrolijkt ze snel weer op. Hij geeft ze zelfvertrouwen en een prettig gevoel dat iemand van je houdt.

De Rozekwarts is een prachtig slaapkristal voor zowel kinderen als volwassenen, het bevordert mooie dromen en is een wapen tegen nachtmerries. Het helpt kinderen ook om niet bang te zijn in het donker.

 

Als je in liefde gelooft, dan ben je het aan jezelf verplicht om je over te geven aan sieraden met Rozenkwarts. Trek je soul mate aan, Verhoog het gevoel van troost en acceptatie, Versterk onvoorwaardelijke liefde, Ontwikkel goede vrienden, familie en werkrelaties

 

 

Goed om te weten: laat een Rozekwarts nooit in de zon liggen. Zo verliest deze zijn kleur én kracht.

 

 

Be the first to comment...
Leave a comment
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »